«Gala Presei Brăilene» este un eveniment adresat tuturor jurnaliştilor şi oamenilor de presă, precum şi tuturor instituţiilor de presă din judeţul Brăila.
Secţiunile la care vor fi acordate premii sunt următoarele:
*„Cel mai bun reportaj”
*„Cel mai bun editorial”
*„Cel mai bun cameraman”
*„Cel mai bun fotoreporter”
*„Cel mai bun reporter de ştiri”
*„Cel mai bun reporter de sport”
*„Cea mai bună anchetă”
*„Cea mai eficientă campanie”
*„Cel mai bun pamflet”
*„Jurnalistul anului”
Pentru a participa la ediţia din acest an este necesar ca, până la data de 5 aprilie, jurnaliştii, oamenii de presă sau instituţiile de profil să trimită un email la galapreseibrailene2008@gmail.com sau o scrisoare la OP1 CP 40 Brăila cuprinzând materialele pe care doresc să le înscrie în concurs.
Pentru a deveni partener media al acestui eveniment este suficient ca instuţiile de presă locale să trimită, la adresele menţionate mai sus, sigla instituţiei reprezentate.
Pentru buna desfăşurare a Galei, cât şi pentru a nu exista suspiciuni asupra modalităţii de acordare a premiilor, instituţiile pe presă participante la concurs sunt rugate să desemneze un reprezentant care să facă parte din comitetul de selecţie şi premiere a « Galei Presei Brăilene 2008».
Nominalizările, făcute în conformitate cu prezentul Regulament, vor fi date publicităţii pe data de 7 aprilie. Nominalizările vor putea fi votate, până la data de 1 mai, prin trimiterea unui email la galapreseibrailene2008@gmail.com sau unei scrisori la OP1 CP 40 Brăila, precum şi prin comentariile de pe blogul «Galei Presei Brăilene».
Pentru a stabili o legătură de comunicare bazată pe decenţă şi respect reciproc, esenţială pentru reuşita acestui eveniment, adresez rugămintea tuturor participanţilor de a ţine cont de următoarele reguli:

– Nu utilizaţi un limbaj indecent. Injuriile de orice fel nu sunt permise;

– Nu sunt permise mesajele antisociale; cele care incită la acţiuni ilegale, la violenţă sau xenofobie;

– Nu sunt permise postările care conţin discriminări, indiferent dacă acestea se referă la sex, vârstă, religie, orientare sexuală;

– Toate mesajele exprimă doar punctul de vedere şi opiniile autorilor acestora;

– Pentru a vă putea răspunde individual la diferitele postări vă rog să completaţi cu adresa de mail reală;

– Postarea unui mesaj pe acest blog înseamnă acceptarea tacită a conţinutului acestui regulament. Orice abatere de la acest regulament va duce automat la ştergerea sau modificarea mesajului postat.

Vă mulţumesc,

Diana Tuşa


CONTACT

Diana Tuşa galapreseibrailene2008@gmail.com
best tracker

Comentarii recente

un "di"-gei--hotarat la Vă doare-n bască, măi aleşilor…
un "di"-gei--hotarat la Vă doare-n bască, măi aleşilor…
dei-gei la JURNALISTUL ANULUI
UN "DI"-GEI HOTARAT la JURNALISTUL ANULUI
UN "DI"-GEI HOTARAT la JURNALISTUL ANULUI

Blog Stats

  • 28.099 hits