Gala Presei Brăilene – Ediţia 2008

Încă din 1989 ziariştii brăileni s-au remarcat prin munca lor asiduă în a afla şi a prezenta corect ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi a oamenilor. Efortul lor a fost răsplătit prin încrederea pe care brăilenii o au în presa locală, încredere ce se reflectă în tirajele mari ale ziarelor şi în audienţa foarte bună pe care o înregistrează televiziunile şi radiourile.
Nu trebuie trecut cu vederea nici faptul că presa brăileană a dovedit, în numeroase rânduri, că are curaj, că nu se lasă intimidată şi influenţată, că atacurile, uneori fizice, împotriva jurnaliştilor brăileni nu i-au oprit în a dezvălui adevarul, în a arăta opiniei publice adevărata faţă, bună sau rea, a celor care ne conduc destinele, a celor care ne apară interesele, a celor a căror menire este să fie în slujba cetăţeanului.
Poate şi datorită faptului că au dovedit atât de mult curaj în a fi verticali, nimeni până acum nu s-a gândit să le ofere un eveniment pe care-l merită cu prisosinţă, o confirmare a onoarei de a fi jurnalist.
Prin urmare, vă adresez rugămintea de a da curs invitaţiei mele şi de a participa la prima « Gală a Presei Brăilene », un eveniment de care să se bucure toţi jurnaliştii şi care este deschis tuturor instituţiilor de presă din judeţul nostru.
Secţiunile la care vor fi acordate premii sunt următoarele: Cel mai bun reportaj”, „Cel mai bun editorial”, „Cel mai bun cameraman”, „Cel mai bun fotoreporter”, „Cel mai bun reporter de ştiri”, „Cel mai bun reporter de sport”, „Cea mai bună anchetă”, „Cea mai eficientă campanie”, „Cel mai bun pamflet”, „Jurnalistul anului”.
Pentru a participa este suficient să trimiteţi, până la data de 5 aprilie, un email la galapreseibrailene2008@gmail.com sau o scrisoare la OP1 CP 40 Brăila cuprinzând materialele pe care doriţi să le înscrieţi în concurs. Nominalizările urmează să fie susţinute de brăileni, după ce vor fi date publicităţii, la adresele de mai sus şi pe blogul Galei, începând cu data de 7 aprilie.
La aceleaşi adrese, puteţi trimite şi siglele instituţiilor media pe care le reprezentaţi pentru a deveni, dacă doriţi, parteneri media ai acestui eveniment dedicat în exclusivitate jurnaliştilor brăileni. De asemenea, pentru buna desfăşurare a Galei, am marea rugaminte de a desemna şi un reprezentant care să facă parte din comitetul de selecţie şi premiere a « Galei Presei Brăilene 2008».
În speranţa că veţi da curs iniţiativei mele, vă aştept de ziua dumneavoastră, 3 mai 2008, orele 19.00, la Teatrul « Maria Filotti», să ne bucurăm împreună de încununarea meritului dumneavostră.
Diana Tuşa


CONTACT

Diana Tuşa galapreseibrailene2008@gmail.com
best tracker

Comentarii recente

un "di"-gei--hotarat la Vă doare-n bască, măi aleşilor…
un "di"-gei--hotarat la Vă doare-n bască, măi aleşilor…
dei-gei la JURNALISTUL ANULUI
UN "DI"-GEI HOTARAT la JURNALISTUL ANULUI
UN "DI"-GEI HOTARAT la JURNALISTUL ANULUI

Blog Stats

  • 28.099 hits